Waar ... Waar kwaliteit ... Waar kwaliteit en controle ... Waar kwaliteit en controle samen komen

Reijer Paerel

Reijer is een ervaren Directievoerder UAV+ / toezicht-houder. Opvallend bij Reijer is zijn jaren lange ervaring en zijn sociale en communicatieve vaardigheden. Hij communiceert helder en is consequent ten opzichte van zijn collega’s en derden. Hij is een klankbord voor zijn collega’s. Hij kan waar nodig kritisch zijn richting bijvoorbeeld een aannemer maar let daarbij wel altijd op de onderlinge relatie.

Door zijn positieve houding is hij in staat om anderen te enthousiasmeren. Hierdoor is hij in staat om uitdagingen aan te gaan binnen de diverse afdelingen/organisaties die bij projecten betrokken zijn. Ook vindt hij duidelijkheid en oprechtheid belangrijk. Bij eventuele conflicten geeft dit helderheid.

Zijn doel is een project zo goed mogelijk afronden met kwaliteit als speerpunt. Door zijn ruime ervaring kan hij snel schakelen. Het gelijktijdig uitvoeren van verschillende projecten is voor hem geen probleem in welke hoedanigheid dan ook.

Reijer is een echte teamplayer. De ervaringen die hij heeft op gedaan bij diverse gemeentes en opdrachtgevers deelt hij graag met anderen.

 

Friday the 15th. - Joomla Site Templates